Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
    малко по-късно по Цариградско още една 156 само че SW със стикери на клуба.Присветнах му и след това на отбивката след Мак Доналдс му свирнах я да си казва кой е
    Видях те когато те изпреварвах и преди да завия караше зад мене. Мернах нещо като стикер но не бях сигурен.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Видях те когато те изпреварвах и преди да завия караше зад мене. Мернах нещо като стикер но не бях сигурен.
      как ще си сигурен като прошуча покрай мене
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

• Преди малко на К.Величков черна 147 СА 88**** Мисля че беше нафта....Застанана от ляво на едно такси аз на същото такси застанах от дясно светна зелено и изгубихме таксите ама на Лукойла на сердика се разделихме ....
        И след това на Медицинска академия 146 червена с черни джанти стори ми се че мацка я караше ... Не се разглеждах за подробности че в тъмното съм много кьорав

Comment

• Днес на ул. Бяла черква, а после по Витошка, карах зад един черен спортвагон 2.4 ЖТД със стикер на клуба и лого на Екстрийм тунинг.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Вчера около 15:30 в Мрамор, малко преди Доброславци зелена 155-ца подмина закъсал нов Опел Астра (тва електрониката си е*ало майката като почне да се мокри) ама видях клубния стикер на задното стъкло чак като отмина.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Днес се разминах с Pipi до тунела на Люлин, но тя май не ме видя
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Случайно минавахме с колата в някой Младост .. не знам кой (до хит)

И видях собственика на една страхотна Алфа Ромео 75 , червена с бели джанти , и номер СА 2646 АХ ако не се лъжа , да се грижи за нея ..
                На кой е ?
                Имам огромно желание да я разгледам отблизо

Comment

• Кои са се дърпали към 22.30 в Люлин да казват, сива 156ца и червена 155ца. 156ти е бил напред.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                    Случайно минавахме с колата в някой Младост .. не знам кой (до хит)

И видях собственика на една страхотна Алфа Ромео 75 , червена с бели джанти , и номер СА 2646 АХ ако не се лъжа , да се грижи за нея ..
                    На кой е ?
                    Имам огромно желание да я разгледам отблизо
                    знам я.Страхотна е 75-та V6 пише отзад снимал съм я в папараци за съжаление не я видях на ИталФеста предполагам не посещава и форума но няма начин толкова потдържана класика да не е известна на маниаците
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                      знам я.Страхотна е 75-та V6 пише отзад снимал съм я в папараци за съжаление не я видях на ИталФеста предполагам не посещава и форума но няма начин толкова потдържана класика да не е известна на маниаците
                      Искам с някой да отида да го видя кой е този ..
                      Яка е алфата .. май е възрастен собственика , та може и да не влиза във форума ..

Един приятелски съвет така .. оправи си местоживеенето :P

" София,Младот 1"

Едно "С" си изял.

Comment

• Това е 75 3000 12в в6 АМЕРИКА на Юлиян.
                        Тази е нали?
                        Attached Files

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                          Това е 75 3000 12в в6 АМЕРИКА на Юлиян.
                          Тази е нали?
                          Тази е ..
                          И тези джанти ..
                          Мале , колко я е отворил , не е истина просто ..
                          Много е звер .. много.
                          Както и да го смятам е или 185 или 192 к.с. .. или повече ?!

Comment

Тази е ..
                            И тези джанти ..
                            Мале , колко я е отворил , не е истина просто ..
                            Много е звер .. много.
                            Както и да го смятам е или 185 или 192 к.с. .. или повече ?!
                            Толкова някаде, не мисля че е повече щото трябва да е 24в а 3000 24в в бг съм виждал само на уникалният модел RZ.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Един приятелски съвет така .. оправи си местоживеенето :P

" София,Младот 1"

Едно "С" си изял.
                              мерси за поправката,колега въобще не съм забелязал
                              sigpic

Comment

• Тук е мястото да "благодаря" на колегата с черната 155-ца СА 8366 **, не знам дали е от форума, но се опита безуспешно да ме пребие на Цариградско. Ако чете да знае, че е пълен идиот и не си засужава колата, даже никаква не заслужава
                                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                                X